Näin meillä töissä kohdattiin korona, osa 1

Korona ensin hiipi, sitten se rysähti päälle. Yhdessä viikossa on ollut käänteitä enemmän kuin tarpeeksi. Elämme jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa, emme tiedä, mitkä toimenpiteet ovat riittäviä, milloin poikkeustila päättyy ja miltä osin elämämme muuttuu sen jälkeen ja mikä palaa ennalleen. Epätietoisuus voi tuntua raskaalta. Mikä avuksi?

Käänteitä on tosiaan riittänyt. Kun perjantaina 13.3. rajoitimme liikuntakeskustemme toimintaa, maanantaina 16.3. jo tiesimme, että ne on suljettava määräajaksi kokonaan. Viikon kuluessa teimme kolme henkilöstötiedotetta ja kaksi asiakastiedotetta. Tiedotustilaisuuksia henkilöstölle olemme järjestäneet kahdesti. Ja työ jatkuu.

Pidä huolta itsestäsi

Uskon, että lopulta kaikki käy hyvin. Aion luottaa tulevaisuuteen. Tämä kansakunta on ennenkin selvinnyt ja aika pahoista paikoista. Elämä voittaa kyllä.

Täytyy myös muistaa pitää huoli itsestään. Muutos vie paljon energiaa ja tarvitsemme unta ja lepoa, hyvää ruokaa ja liikuntaa. 

Yhdessä olemme enemmän

Kun epätietoisuus on suurimmillaan, jatkuva viestintä ja yhteydenpito niin töissä kuin läheistenkin kesken on äärimmäisen tärkeää eikä siitä voi tinkiä. 

Tiedotteiden ja tiedotustilaisuuksien lisäksi tapaamme jatkuvasti etäpalavereissa erilaisilla kokoonpanoilla. Joukossa on voimaa. Kun toiminta ajetaan alas, sillä on paljon vaikutuksia. Yhteisvoimin löydämme kysymykset ja niihin vastaukset. 

Koronan ansiosta olemme ottaneet kuin yhdessä yössä käyttöön uusia teknisiä tapoja tehdä töitä yhdessä. Taitava henkilökuntamme on ottanut tilanteesta vaarin ja missiomme mukaisesti edistämme liikunnallista elämäntapaa nyt niillä keinoilla kuin tilanne sallii: videoiduin liikuntavinkein ja striimatuin taukojumpin.

Elämä jatkuu

Kaiken epänormaalin ohella moni asia jatkuu tavalliseen tapaan. Jatkamme töissä vuosisuunnitelman toteuttamista. Käännämme katseemme tulevaan syksyyn ja kauteen.

Kotona ja vapaalla jatkan itselle tärkeitä harrastuksia, liikuntaa ja lukemista. Perheen kanssa vietämme viikottaisia yhteisiä hetkiämme tavalliseen tapaan.

Hetki kerrallaan, hengitellen.

Julkaissut Hannele

Olen markkinoinnin ja asiakkuuksien ammattilainen. Erityisosaamistani ovat liiketoiminta-, markkinointi- ja asiakasstrategiat sekä johtaminen. Kokemusta vastuullisista tehtävistä löytyy jo 20 vuoden ajalta viideltä eri toimialalta.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: