Hannele Pulliainen

Aloin kirjoittaa tätä blogia selkiyttääkseni ajatuksiani markkinoinnista ja nyt kirjoitan, sillä haluan nostaa esiin markkinointia kasvun luojana. Minulle markkinointi tarkoittaa uusien asiakkaiden hankkimista ja nykyisten pitämistä, ja tärkeimpiä työkaluja ovat markkinointi- ja asiakasstrategia. Koska markkinointi ei ole vain mainontaa, ei puhuta siitä sellaisena. Puhutaan mieluummin strategiasta, kannattavasta kasvusta ja asiakkaista.

Markkinointi noudattaa kasvustrategiaa

HBR: Valitse markkinointilinjaukset kasvustrategian mukaan

Mitä arvoa markkinointi tuottaa? Miksi ja miten kehitämme markkinointia? Siihen vastaavat amerikkalaiset professorit Harvard Business Review’ssa julkaistussa artikkelissa Is Your Marketing Organization Ready for What’s Next?Continue reading ”HBR: Valitse markkinointilinjaukset kasvustrategian mukaan”

Viisi askelta asiakaslähtöisyyteen ja kasvuun

Pitäisi kasvattaa myyntiä, mutta mistä kasvu syntyy? Moni varmasti pohtii asiaa myyntitavoitteiden ääressä. Voimme markkinoida ja myydä enemmän, paremmin ja tehokkaammin. Voimme kasvattaa markkinaosuutta nykyisillä markkinoillaContinue reading ”Viisi askelta asiakaslähtöisyyteen ja kasvuun”

Strategiasta asiakasstrategiaan ja markkinointistrategiaan

Tällä marraskuisella viikolla sain valmiiksi yhden itselleni todella tärkeän tehtävän: asiakasstrategian. Miltäkö tuntuu? Todella hyvältä. Kaksi vuotta sitten aloitin nykyisessä työssäni ja tein silloin itselleni roadmapinContinue reading ”Strategiasta asiakasstrategiaan ja markkinointistrategiaan”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: