Hannele Pulliainen

Aloin kirjoittaa tätä blogia selkiyttääkseni ajatuksiani markkinoinnista ja nyt kirjoitan, sillä haluan nostaa esiin markkinointia kasvun luojana. Minulle markkinointi tarkoittaa uusien asiakkaiden hankkimista ja nykyisten pitämistä, ja tärkeimpiä työkaluja ovat markkinointi- ja asiakasstrategia. Koska markkinointi ei ole vain mainontaa, ei puhuta siitä sellaisena. Puhutaan mieluummin strategiasta, kannattavasta kasvusta ja asiakkaista.

Digitalisaatio muuttaa alan kuin alan arvoketjua

Korona ja digitalisaatio muuttavat nyt mielenkiintoisella tavalla monia aloja. Ravintola-ala on hyvä esimerkki, josta moni muukin digitalisaation kanssa tuskaileva ala voisi ottaa oppia. Ravintoloitsija Kim MikkolanContinue reading ”Digitalisaatio muuttaa alan kuin alan arvoketjua”

Näin teet markkinointistrategian

Markkinoinnin keinovalikoima on valtava. Kun kohderyhmiä, kanavia ja tuotteita voi olla yhteenlaskettuna jopa kymmeniä, ehkä jopa satoja, valinnan paikkoja riittää. Tämä voi tuntua haastavalta. Suunnitteluvaihe luoContinue reading ”Näin teet markkinointistrategian”

Ostokäyttäytyminen ja markkinointistrategia

Riittääkö kasvuun nykyasiakkaiden uskollisuuden kasvattaminen ja uusien asiakkaiden hankinta? Ei välttämättä. Markkinointistrategia rakentuu usein kahden kysymyksen varaan: kuinka monta uutta ja nykyistä asiakasta tarvitsemme tavoitteiden saavuttamiseksi.Continue reading ”Ostokäyttäytyminen ja markkinointistrategia”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: