Hannele Pulliainen

Olen markkinoinnin ja liiketoiminnan ammattilainen ja työskennellyt media-alalla, järjestön varainhankinnassa, vähittäiskaupassa, terveysteknologian yrityksessä ja liikunta-alalla vastuullisissa myynnin, markkinoinnin, kuluttajatutkimuksen ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä. Muutaman kerran (kuten nyt) olen työskennellyt osana johtoryhmää ja esimiestehtävissä.

Tällä hetkellä työskentelen myynti- ja markkinointipäällikkönä UniSport-liikuntakeskuksissa ja vastuullani on markkinointi, myynti, viestintä, asiakaspalvelu ja digitaalinen kehittäminen.

Markkinointi on minun juttuni, sillä siinä teen töitä asiakkaita ajatellen. On todella hauskaa pyrkiä ymmärtämään (potentiaalisia) asiakkaitaan ja tehdä sen pohjalta markkinointia, ja tästä lajistahan eivät haasteet ja vaihtoehdot lopu!

Puhun numeroita. Ymmärrän bisnestä ja rakastan kaikenlaisten liiketoimintalaskelmien tekemistä.

Markkinointiviestintä on markkinoinnin jäävuoren huippu. Kampanjaoptimoinnilla pääsee pitkälle, mutta kasvuloikkia otetaan koko tarjoomaa kehittämällä.

Siksi markkinointi on myös oman organisaation kehittämistä: sillä sitä mukaa tuloksia tulee tai ei tule, asiakasymmärrys kasvaa, ja voimme yhdessä kehittää toimintaamme entistä paremmin palkanmaksajiamme palvelevaan suuntaan.

Tänne kirjoitin markkinoijan seitsemän oppiani (ihmisistä ja itsestäni).

Mukavaa, että luet blogiani, kiitos!

Sparrailen mielelläni markkinoinnista ja johtamisesta.

Minulla on kevytyritys, joten jos tarvitset markkinointi- ja asiakasstrategian osaajaa avuksesi, ota yhteyttä.

Täältä selviää, miten teen markkinointistrategian. Asiakasstrategiasta on tulossa kirjoitus pian!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: