Markkinointistrategia

Markkinointiblogit ja -podcastit

Markkinointiblogit ja -podcastit

Etsinnässä kiinnostavat markkinointiblogit ja -podcastit? Tässä on päivittyvä suosikkilistani aihepiireinä markkinoinnin tavoitteet ja mittaaminen eli liiketoimintalähtöisyys, asiakaslähtöisyys, asiakaskokemus, ja pari caseakin olenContinue reading ”Markkinointiblogit ja -podcastit”

Ansaintamallista markkinointistrategian tavoitteet

Onko markkinointi sitä, että ollaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja Youtubessa? Onko markkinointi viimeisen klikin optimointia tai erottuvaa mainontaa? Kyllä, nämä voivat ollaContinue reading ”Ansaintamallista markkinointistrategian tavoitteet”

Kilpailutilanne, ansaintamalli ja 5 muuta tärkeää markkinoinnin taustatekijää

Onko yrityksesi startup, markkinajohtaja tai jotain siltä väliltä? Entä jos markkina ei juuri kasva tai se kasvaa kaksinumeroisin luvuin? Minkälaista markkinointia teet:Continue reading ”Kilpailutilanne, ansaintamalli ja 5 muuta tärkeää markkinoinnin taustatekijää”

Miten kestävän kehityksen yritys myy ja markkinoi? – Case Lovia

Kestävän kehityksen yritys ei halua myydä enemmän, vaan vähemmän ja toisella lailla. Liiketoiminta on yhä kokonaisvaltaisempaa: arvot johtavat tuotantoratkaisuihin, jotka vaikuttavat liiketoimintamalleihinContinue reading ”Miten kestävän kehityksen yritys myy ja markkinoi? – Case Lovia”

Startupin markkinoinnissa visio, asiakkaat ja tiimi ratkaisevat – caset Sulapac ja Varjo

Kerrankin talousalan julkaisu nostaa esiin markkinointiosaajat, kun puhutaan kasvun luomisesta. Talouselämän Elina Lappalainen haastattelee hyvässä Kasvun rakentajat -podcast-sarjassa (Spotify) tällä kertaa kahdenContinue reading ”Startupin markkinoinnissa visio, asiakkaat ja tiimi ratkaisevat – caset Sulapac ja Varjo”

Merkityksellinen markkinointi: CMI, Finlayson, Finavia ja Neste-Ponsse

Markkinointiväen tehtävänä on tehdä vakavista asioista kevyitä ja kevyistä vakavia, sanoi Milttonin luova johtaja Mikko Hakkarainen ja kiteytti samalla erinomaisesti parhaiden markkinointikampanjoidenContinue reading ”Merkityksellinen markkinointi: CMI, Finlayson, Finavia ja Neste-Ponsse”

Puheenvuoroni myyntityön puolesta

4225 koputusta oveen, 1723 auennutta ovea, 536 vastaanottavaista ihmistä. Näin paljon on tehnyt työtä Ranskan presidentinvaalien vapaaehtoinen, joka irtisanoutui työstään auttaakseen EmmanuelContinue reading ”Puheenvuoroni myyntityön puolesta”

Myynti ei ole markkinoinnin ainoa tavoite

Tiedätkö mistä digitaalisen markkinoinnin toimenpiteestä olen saanut parhaan ROI:n? Brändisanan hakusanamainonnasta. Kuten vastaus kertoo, yksittäisen digitoimenpiteen ROI:n maksimointi ei ole koko totuus,Continue reading ”Myynti ei ole markkinoinnin ainoa tavoite”

Wanted: Markkinointiarkkitehti

Harva toiminto kohtaa näinä päivinä niin monenlaisia ja ristiriitaisia määritelmiä itsestään kuin markkinointi. Markkinointi on mainontaa: tehdään mainoskampanjoita, joita tilataan mainostoimistolta. TaiContinue reading ”Wanted: Markkinointiarkkitehti”

Strategiasta asiakasstrategiaan ja markkinointistrategiaan

Tällä marraskuisella viikolla sain valmiiksi yhden itselleni todella tärkeän tehtävän: asiakasstrategian. Miltäkö tuntuu? Todella hyvältä. Kaksi vuotta sitten aloitin nykyisessä työssäni jaContinue reading ”Strategiasta asiakasstrategiaan ja markkinointistrategiaan”

Markkinointi noudattaa kasvustrategiaa

HBR: Valitse markkinointilinjaukset kasvustrategian mukaan

Mitä arvoa markkinointi tuottaa? Miksi ja miten kehitämme markkinointia? Siihen vastaavat amerikkalaiset professorit Harvard Business Review’ssa julkaistussa artikkelissa Is Your Marketing OrganizationContinue reading ”HBR: Valitse markkinointilinjaukset kasvustrategian mukaan”

Kuka olen

Olen Hannele Pulliainen ja minulla on pitkä kokemus markkinoinnin johtotehtävistä eri toimialoilla. Tavoitteet ja liiketoimintaymmärrys sekä asiakasymmärrys ja tehokkaat prosessit ovat edellytykset menestyksekkäälle markkinoinnille.

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: